Dobrý den, u RD jsem si nechala postavit přístavbu, vše je komplet zatepleno, ale v přístavbě stále dochází k úniku tepla ( je zde o 4 - 6 stupňů méně než v jiných místnostech), myslím, že všechno teplo uniká střechou, která je rovná, pochozí a pokryta černou lepenkou, prosím o radu, jaká by měla být skladba střechy až po SDK podhled (kolik vaty, jaká fólie atd.) aby se zamezilo úniku tepla, jedná se o dvě místnosti (koupelna a pokoj). Foto přikládám. Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den, nevím, kolik máte izolace v podlaze, ale řekl bych podle fotek, že někde mezi 10 - 15 cm. V té střeše sice…
před 7 roky
Dobrý den, pokusím se odpovědět na Vaše dotazy – přiložila jsem několik dalších fotek: - místnosti jsou vytápěny…
před 7 roky
Dobrý den, přidala jsem další foto - skladba střechy je SDK podhled – mezera cca 15 cm, OSB deska (připevněná k…
před 7 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení