Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně dmychadla pro domovní čov. Vybrala jsem si čov od firmy Renoplast z Chotíkova. Rozhodovala především blízkost výrobce od místa instalace, protože je pak snazší jednání v případě potíží. Nyní se změnila situace a budu potřebovat umístit dmychadlo dále než 5 metrů od čov. Výrobce čov mi řekl, že situaci nelze řešit výkonnějším dmychadlem a vzdálenost zvětšit. Prostě 5 - 6m, více ne. Nechtěla bych dmychadlo do čov, ani budovat zvláštní šachtu. Pokud bych mohla využít větší vzdálenost, dala bych dmychadlo do sklepa.
Motivaci prosím neřešte. Pozemek je velmi úzký a možné umístění čov s ohledem na zajištění přístupu k čov a nezamezení si přístupu či příjezdu na další části pozemku se mi komplikuje.
Budu vděčná za každou radu. Případně pokud máte nějakou zkušenost změním typ čov.
Děkuji.
4 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení