Izolace garážových vrat

Rubriky:

Reklama
Izolace garážových vrat

Dobrý den, potřebuji prosímporadit se zateplením garáže u chalupy na vesnici. Garáž mám přistavenou ke staré stodole a mám v ní dílnu (proto ji hlavně chci zateplit..). Jako nejrychlejší řešení mě napadlo prostě nalepit polystyren na stará vrata, která jsou tam ještě od doby, kdy jsem chalupu koupil a která dle mého pouští toho tepla nejvíc.

Jako druhá varianta mě napadlo koupit nová vrata, ale moc se mi nechce investovat zrovna do garáže, kde mám starou škodovku, když mám na chalupě ještě hodně co dělat na hlavním baráku...

Našel jsem ale na jednom webu https://awploty.cz/vyklopna-garazova-vra… že se na vrata dají přidělat PVC panely jako izolace. Máte s tím někdo zkušenosti? Bylo by to případně efektivnější než polystyren? Asi by taky hodně záleželo, jak silný polystyren bych tam chtěl nalepit, že?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.