kotel moc topí

Rubriky:

Reklama
VK Vladimír Kolbaba @vladimir.kolbaba před 6 roky02.12.2017 16:29:00
kotel moc topí

Dobrý den, mohl by mi někdo ze zdejších odborníků poradit jak "poštelovat" nastavení kotle Buderus Logamax Plus GB172-14? Můj problém je takový, že v přízemí baráku (tj. kuchyň, obývák, chodba...) je teplota cca 25-26 °C, což je opravdu dost. Bohužel firma, která nám montovala podlahové topení a kotel nám v přízemí neumístila žádný prostorový termostat. V patře, kde jsou v jednotlivých místostech prostorové termostaty udržuji teplotu 22 °C. Na kotli mám nastavené následující : teplotu vytápění 22 °C. Dimenzovaná teplota 34 °C, maximální teplota na výstupu 32 °C. Vliv prostoru vypnuto, Offset teploty prostoru -1K. Teplota v patře baráku je vyhovující, ale v přízemí je opravdu teplo. Ani nemá smysl zatápět v krbu. Mohl by mi někdo poradit čím bych snížil teplotu v přízení ze součastných 25-26 °C ? Děkuji moc Vladimír Kolbaba

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.