Samotížný systém - připojení radiátoru

Samotížný systém - připojení radiátoru

Dobrý den,
před nějakou dobou jste mi zde výborně poradili s provizorním zaizolováním odboček ze stupaček od odříznutého starého radiátoru, a proto se vracím pro další radu. Původně ze stupaček vedly trubky k radiátoru do vedlejší místnosti na zdi cca 20 cm od podlahy. Tyto trubky jsem u stupaček odřízl a zaizoloval pomocí již zmíněné hadice.

Přívody k novému deskovému radiátoru vedu od stupaček už v podlaze v plastových carbo trubkách. Do stupaček jsem navrtal díru 15mm a trubku přichytil pomocí třmenů s odbočkou. Trubky k radiátoru jsou 1/2". Stupačky 1".
Do radiátoru se voda dostane, radiátor je odvzdušněný, ale teplá voda se dostane jen cca 30 cm od stupaček.

Původně jsem chtěl tento radiátor napojit až na nový uzavřený systém s čerpadlem, nakonec se snažím zprovoznit ten radiátor už teď.

Tak vás prosím o radu, jestli to má cenu nebo kde jsem udělal chybu. Jedná se o samotížný systém a tento radiátor je v prvním patře - stejně jako expanzní nádoba. Přikládám i fotky rozkopané podlahy, tak snad se najde nějaká rada nad zlato ;-)

Moc děkuji.
Filip

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.