Geminox nastavení teploty 2. okruhu

Geminox nastavení teploty 2. okruhu

Dobrý den, v domě máme 10 let Geminox THRi ZTIC4.C19D s venkovním čidlem a regulátorem QAA73. Jeden okruh je na podlahovku, která je v celém baráku kromě 4 místností - 2 pokojů, šatny a ložnice, tam je druhý okruh na radiátory. Regulátor je v přízemí v pracovně s podlahovkou.
Vše bylo v pohodě, když jsme se sestrou v pokojích bývali a radiátory byly pořád zapnuté. Když jsme ale na několik týdnů pryč kvůli škole a v pokojích se netopí, radiátory jsou po zapnutí jen trochu teplé a trvá několik dní, než v pokoji začne být dobře a do té doby zase odjedeme.
Studoval jsem návod a pochopil jsem, že si kotel všechno reguluje sám, aby v místnosti s čidlem byla požadovaná teplota a já můžu jen načasovat, po jakou část dne budou radiátory topit.

Je nějaká možnost jak zajistit, aby v radiátorech byla (výrazně) teplejší voda a případnou vysokou teplotu v místnosti bych reguloval ventilem radiátoru?

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.