Bojler Ariston

Rubriky:

Reklama
VK Venca Konopník @venca.konopnik893 před 6 roky04.01.2018 00:30:00
Bojler Ariston

Dobrý den.Chtěl bych poprosit o radu ohledně štuplíku na vrchu trupu Bojleru Ariston (asi 50 L).Teče ! Vyčistil jsem tento bojler kde bylo něco jako,no vypadalo to jako žlutý štěrk :) Asi tam nikdo 10 let nevlezl.Kamarád mi řekl že mu teče a já podle návodu z netu rozebral.Jenže to že byl zevnitř zaneřáděný,nemá s tím že teče seshora z nějakého přetlakového víka,nic společného.Bojler je zevnitř nahoře zarezlý,myslím že je ve špatném stavu ale splńuje co má.Navíc nějaká "tyčinka" je tam uplně rozpadlá rezem viz foto.Možná je to ta horčíková co se stará aby to nezrezlo,nevím.(zatím nemám přesný model bojleru,zapoměl jsem se podívat)

K věci.Nevím jestli ten "štupl" můžu oddělat abych jej očistil,popřípadně tam nacpal něco jiného,bojler jen pokapkává,stéká to zvrchu dolu.Bojler už používá jen na dosloužení ale skrze finance si chce ještě cca rok ohřívat na tomto.Napadlo mě,že tam přilepím hadičku (něčím),vedle toho je umyvadlo tak by to ztékalo do toho prozatím aby nemusel pořád vylévat bednu.

Hlavně potebuju vědět na co to je prosím.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.