Kotel Protherm Condens 25KKV, nastaveni teploty vody

Rubriky:

Reklama
LN Libor Novotny @libor.novotny697 před 6 roky10.01.2018 22:37:00
Kotel Protherm Condens 25KKV, nastaveni teploty vody

https://forum.tzb-info.cz/t.py?t=11&…

Dobry den,

mam kondenzacni kotel Panther Condens 25 KKV a zjistil jsem ze ohriva vodu na vystupu na 60 stupnu. Coz je prilis kvuli kondenzacnimu efektu, ktery by se mel projevovat do 55 stupnu.

V diskusi a v navodu ke kotli jsem se docetl, ze by melo jit jednoduse nastavit teplotu vody na vystupu pomoci tlacitek + a - na panelu kotle (prava strana panelu, tykajici se topeni).

Ke kotli mam ale dalkovy ovladac 'Protherm Thermolink LUX', kvuli kteremu jsou tlacitka + a - na kotli neaktivni (resp po stisknuti se na displeji objevi 'no'). A na dalkovem ovladaci nastaveni teploty vody neni. Navod ke kotli jako by s takovou alternativou vubec nepocital.

Nevite nekdo, jak teplotu vody na vystupu v takovem pripade regulovat? Vykonostne by zjevne stacilo aby kotel topil min, mistnosti vyhreje behem chvilky a vetsinu casu je stejne jenom ve stavu 'pohotovosti'. Klidne by mohl topit delsi dobu ale min intenzivne...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

99 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.