TZB-info - Porovnání nákladů na…
Výpočet a grafické porovnání nákladů na vytápění, teplou vodu a elektrickou energii v budovách. Do porovnání jsou zahrnuty náklady na topení, přípravu teplé vody, ostatní spotřebu elektřiny v domě a…
Dobrý den, chceme se pustit do stavby domu a rádi by jsme topily v krbové vložce se zadním přikládáním z technické místnosti, aby jsme si netahali do obytných prostor dřevo a prach.
Díval jsem se na toto: http://www.zamecnictvi-bartl.cz/krbova-v…
Píšou tam, že to má 4kw do vzduchu, i tak se bojím přehřívání interiéru. Vložkou chci hlavně natápět cca 1000l akumulačku ze které bude vytápěná hlavně podlaha.
Zdravím Vás. S tímto způsobem vytápění mám již několikaleté zkušenosti a jen ty nejlepší. Na TZB jsem o tom již psal,…
před 6 roky
Kotel na peletky má srovnatelné provozní náklady s plynem, možná o něco nižší. Pokud to není kotel se spodním…
před 6 roky
na kolik může vyjít provoz třeba toho kotle na pelety? pořizovačka je dost ale vysoká že?
před 6 roky
52 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení