Netěsnost vstupních dveří

Rubriky:

Reklama
VG Vít Gabriel @vit.gabriel před 6 roky24.01.2018 21:37:00
Netěsnost vstupních dveří

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na vlastnost, já bych řekl spíše chybu mých vstupních dveří.
Loni jsme objednali a nechali si namontovat okna a dveře od značkového výrobce, za ne zrovna nízkou cenu.
Když přišlo chladno a silný vítr bylo silně cítit, jak přes horní polovinu dveří profukuje. Problém jsem dočasně vyřešil koupeným těsněním a nalepením mimo těsnění dveří. Sice i tak profukovalo, ale už to bylo znatelně lepší. Samozřejmě jsme zavolali na zákaznickou linku vstupní dveře reklamovali.
Po 14 dnech přijel technik vyřešit problém a řekl ženě, že když nejsou zamčené, tak netěsní, aby těsnily, je nutno zamknout.
Mě se jeho odpověď nelíbí, myslím si že se chtěl jen vyhnout řešení problému. Spousta známých má dveře sice od jiných firem, ale všem těsní i bez zamykání.
Myslíte, že mám reklamovat znovu, či se obrátit na nějakého znalce? Pokud znalce v případě neúspěšné reklamace. tak jaké specializace?

děkuji za radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.