TČ IVT AIR X 130 - netopíDobrý den,
potřeboval bych radu ohledně nedávno instalovaného TČ od IVT model Air X 130. Bylo spuštěno v středu 24.1.2018.
TČ jede již páty den, a samostatně není schopno TČ dostat teplotu na výstupu nad cca 23stupnu i když jede kompresor na plny vykon, dokonce ukazuje 14.4kwh, venkovni teplota kolem 5stupnu. Zpatecka ma pak teplotu kolem 17-18 stupnu, ačkoliv je požadavek na cilovou tepolotu 45stupnu na vystupu. Jedná se o 2patrovy dům, který ještě není zateplen, takze TZ budou asi vysoké i když je staven ze 44 porothermu profi na penu a okna Uw 0,5. Každopádně nechápu proč TČ které údajně bez dotopu umí až 60stupnu na výstupu není schopno překročit onu teplotu okolo 22-23 stupnu (tedy pokud nespustim dotop, to pak leti nahoru) navíc venku není -15. Ještě jsem zapomel dodat ze mam podlahove topeni a chci docilit teploty 45stupnu pro jeji rychlejsi vysuseni podlah (ano znam jak se vysusuje anhydrit i jeho postup, teplotni postup budu resit az budu schopen na TČ vytahnout větší tepltu než nyní mám) Moc prosím o radu, jestli je to normální že TC v prvopočátcích tak dlouho nabiha? (předtím nez se TC spustilo jsem stavbu i temperoval na 15-20stupnu naftovym topenim, takze nejelo uplne do vymrzle stavby) Plocha domu celkem 350m2