zamezení tvoření plísně v zádveří

Rubriky:

Reklama
AP Anna Příplatová @anna.priplatova před 6 roky29.01.2018 13:06:00
zamezení tvoření plísně v zádveří

jak zamezit tvoření plísně v zádveří?
Zádveří je uzavřené hlavními dveřmi , nevytápěné, s k větrání je možno otevřít okno. Je nepodsklepené, základ tvoří granitové kvádry jako u zbytku domu( 100 let). Zdi jsou obloženy 100 mm bílím polystyrénem. ( omítka ještě není hotova). Podlaha je z mrazuvzdorné dlažby. Stěny cihlové s vápeno - písčitou omítkou. Okno i dveře splňují nejnovější normy. Vše nově udělané. Od podzimu nám začala pronikat vlhkost do stěn . Nad dlažbou je již 20cm stěna úplně mokrá , začíná se tvořit plíseň. Zkoušely jsme na radu stavebníků nechávat pootevřené okýnko ( větračku) pro udržení stejné vlhkosti jako venku. Okno a dveře se již sice nepotí , ale vzlinání vlhkosti jsme nezabránily. Taktéž nechání otevření hlavních dveří od domu a tím částečného pronikání teplého vzduchu do zádveří nepřineslo účinek. Setkala jsem se z názorem , natáhnout do zádveří ze sklepa potrubí pro přímotop nebo malý radiator . Jediná možnost jak natáhnout přívod. el. energie pro malý přímotop nebo nastavit potrubí ve sklepě a venkem táhnout až do zádveří po fasádě. fasáda se letos bude dodělávat.
Poradí někdo s řešením?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.