Svépomocná výstavba

Reklama
JN Jiřá Nekl @jira.nekl před 6 roky07.02.2018 16:20:00
Svépomocná výstavba

Dobrý den,

v rámci svého studia na VUT a rovněž díky mému osobnímu zájmu jsem se rozhodl provést průzkum týkající se problematiky svépomocné výstavby, resp. vztahu veřejnosti k této problematice. Na základě výsledků tohoto průzkumu plánuji problematiku dále analyzovat – více se zaměřit např. na rizika vyplývající ze svépomocné výstavby, shrnout legislativní omezení, pokusit se odvodit reálnou finanční výhodnost tohoto způsobu výstavby, apod.

Touto cestou bych Vás rád požádal o vyplnění dotazníku týkajícího se této problematiky. Dotazník je samozřejmě anonymní, jeho vyplnění by Vám nemělo trvat déle než 6 minut (max. 26 otázek, většina výběr z možností). Výsledky tohoto průzkumu budou veřejně přístupné na serveru vyplnto.cz.

Adresa dotazníku:
www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/stavba…

Předem děkuji všem, kteří věnují čas vyplnění dotazníku, a také za případné připomínky a podněty!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.