Přístavba

Rubriky:

Reklama
ŠK Štěpán Korba @stepan.korba před 6 roky11.02.2018 10:54:00
Přístavba

Dobrý den, chtel bych k domu pridelat pristavek co bude slouzit jako skladiste zahradniho nabytku. Přístavba by spočívala v tom, že bych protáhl strechu nad zed ze ztracenyho bednění (který bych vyhnal kvůli výšce ještě cca o 4 řady ytongu). Na bedneni a ty bocni steny pouzit ytong a vystavet to do vysky cca 2 m a na to by se spustila ta strecha. Jde mi hlavne o to napojení bočních stěh k domu, kterej je taky z ytongu a zateplen polystyrenem (ytong 30cm + polystyren 15 cm), do kteryho se mi moc nechce zasahovat, tak me napadlo, ze bych do tech dvou bocnich sten navrtal nejaky zeleza na chemickou kotvu, do ytongu vyvrtal diru a lepil ho primo na tu fasadu, ze ktery by cumelo zelezo. Je to aspon trochu realny nebo to bude hodne zlobit a bylo by lepsi do toho zatepleni vyriznout od spoda nahoru slic o sirce ytongovy tvarnice a lepit ytong k ytongu? Mockrát děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.