čerpadlo

Rubriky:

RZ Robert Zetěk @robert.zetek před 6 roky12.02.2018 15:50:00
čerpadlo

Pěkný dobrý den
chtěl bych poradit s mím problebem s podlahovým topenín. Jedná o vytápění rodinného domu, které je vytápeno kondenzačním kotlem Viessmman Vidodens 200.Podlahové vytápení je spolu radiátorovým vytápěním napojené na kotel,který by měl zvládnout obě soustavy. Můj problém je v tom, radiátory fungují dobře(jsou v druhém patře) a podlahové topení nestačí dostatečně vyhřát přízemní obyvací čast.Směšovač je v mezipatře asi 3 metry od samotného kotle. V přílože příkládám fotky rozvaděče jak bylo namontováno firmou a v druhém případě předěláno jinou firmou, která dodávala kotel. Problém je v tom, že prutokoměry nevykazují žádny pohyb. Je možné, že je třeba čerpadlo namontováno na špatné straně. Děkuji za jakoukoliv radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

35 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.