Zateplení zakladovych pásu

Reklama
MK Michal Krejci @michal.krejci před 6 roky12.02.2018 18:45:00
Zateplení zakladovych pásu

Dobry den,budu dodatečně řešit zateplení zakladu.Zaklady jsou na severní straně v urovni terenu.Jižní strana je cca 1 m nad terenem.Zaklady po teren jsou jen vylite,a nad terenem je ztracene bednení,ktere je zateplene zatim jen 5 cm eps ktere tvořili vanu při vyleváni desky.Stavba je z Ytongu 36,5,nebude se zateplovat.Plánuji severni stranu obkopat a dat alespon 10 cm perimetru alespon 60 cm pod teren,pokud to bude stačit.Smerem k jihu chci take obkopat zateplit pod ternalespon to co bude v urovni terenu.

Je potřeba obkopat zaklady pod teren i na jižní straně kde je dum nad terenem,nebo stačí přidat 5-6 cm eps na ztracene bedneni?Eps planuji vytahnout i na 1 Ytong do výšky čisté podlahy,pokud se to tak delá?V domě je podlahové vytapeni a pod nim 10 cm,nekde jen 8 cm polystyrenu.

Díky za rady a připomínky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.