Skladba podlahy 1.patro

Reklama
FM Ferda Mravenec @ferda.mravenec697 před 6 roky21.02.2018 16:32:00
Skladba podlahy 1.patro

Zdravím, mám dotaz ohledně skladby podlahy v 1.NP. Současná skladba je klasický prkenný záklop na dřevěných trámech, mezi tím vysypáno pravděpodobně vše co se našlo od stavební sutě přes škváru až po staré noviny..) na záklopu vylitá vrstva betonu. Celé se to houpe a skleničky na poličce skáčou o 106.. Moje představa je vybrat suť, trámy z boku vyztužit fošnami 5x20, tím docílit celého srovnání a vyztužení. Mezi trámy nacpat vatu a udělat příčně rošt opět z fošen. Na záklop cetris 20mm (podařilo se mi sehnat za pár kaček) Na cetris podlahový polystyren a nakonec 2x15mm OSB prošroubovat, slepit a nechat plavat.. Samozřejmě po obvodu diletace. Řeším hlavně tu kročejovou izolaci, zda je polystyren ok nebo použít minerální kročejovku..u minerálu mne hlavně znepokojuje dvojnásobná cena. Je ta skladba reálná nebo je to blbost? Než se do toho pustím.. Děkuji za jakékoliv připomínky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.