oprava komínu

Rubriky:

Reklama
OB Ondřej Blahovec @ondrej.blahovec před 6 roky02.03.2018 20:24:00
oprava komínu

Dobrý den. Předem se omlouvám jestli se to tu už řešilo. Ale nevím jak vyřešit problém z komínem který má 4 průduchy v 1 pruduchu je napojen v podkroví pán má tam krbová kamna ve 2 pruduch je napojen ve sklepě kotel cca 50kw který vytápí byt nade mnou, 3 průduch je ucpán a prosakuje do něj kouř ze 2 průduchu, 4 průduch je můj a jsou do něj napojena krbová kamna 10kw. Problém nastal takový že kotel ve sklepě začal sousedce hulit ze sklepa(ta to vůbec neřeší) a navíc zeď kudy prochází komíny u mě v bytě začla být cítit a v bytě jde cítit smrad jako kdyby ucházel plyn dehtové skvrny se zatím neobjevili. Potřeboval bych poradit zdali se to dá opravit třeba osekat omítku znova nahodit opravit spáry nebo co stím provést. Popřípadě jak donutit správce(majitele) aby zaplatil vyvložkování nechci docílit toho že topit nebude nikdo. Komín je vysoký cca 15m prochází přes 3 byty a je zděný cihlou a zabudován do nosné zdi a navíc má platnou revizi což se divím. Děkuji moc za rady snad to není hloupý dotaz.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.