zamrzlá voda

Rubriky:

Reklama
JK Jan Kotisa @jan.kotisa před 6 roky05.03.2018 11:18:00
zamrzlá voda

Dobrý den, během mrazů v posledních týdnech nám na dřevostavbě zamrzla voda na přívodu k myčce. Tento přívod je řešen z rozvodu vody, který je veden v základové desce cca 50 cm od zdi. Přívod k myčce je z rozvodu veden do zdi a právě v tom kolýnku, které vede k myčce byla zamrzlá voda, což jsme zjistili po prořezání fermacelu a odkrytí izolace. Nahřátím kolýnka to povolilo. Ale pak jsme hledali příčinu zamrznutí, protože bednění je zaizolováno styrodurem 80 mm a dosypáno štěrkem. Nakonec jsem po odkrytí okapového chodníku zjistil, že mezi zakládací lištou fasády styrodurem je mezera cca 2 cm, což je asi příčina všech problémů. Můžete mi prosím navrhnout řešení, které bych pak předložil stavební firmě, aby k tomuto již nedocházelo a aby to bylo trvalé řešení?
Díky moc, Honza

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.