komínová kontrolní dvířka-lze je zaslepit?

Rubriky:

Reklama
MN Martin Novotný @martin.novotny889 před 6 roky07.03.2018 13:29:00
komínová kontrolní dvířka-lze je zaslepit?

Dobrý den,
pročetl jsem veškeré normyCSN co se týká komínu,kouřovodů i komínových otvorů ale nikde jsem se pořádně nedopracoval k odpovědi, LZE x NELZE.
Rekonstruuji pokoj v půdní vestavbě,kde byl doposud jen"sklad věcí" Jedná se o malý pokoj ve 2.patře 2,7x 3,5m se šikminou. ve kterém ovšem na jedná ze stěn jsou umístěna kontrolní komínová dvířka (3x) viz.foto.-Dům je vytápěn pomocí Benekov c26 a druhý otvor je na krb v 1.patře. 3.je neobsazen. Pokoj pro svůj klid duše určitě vybavím detektorem CO ale vadí mi to i vzhledově, může prosím někdo znalý poradit, zda-li lze dvířka zaslepit nebo jestli je tam mám raději nechat a udělat přes ně jen jakýsi "falešný " sokl, který by je překrýval, nebo jakoukoliv radu,doporučení jak postupovat velmi přivítám.
předem děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.