Prosim o radu se zapojenim kotelny a podlahoveho vytapeni

Reklama
MM Michal Mertos @michal.mertos před 6 roky12.03.2018 17:24:00
Prosim o radu se zapojenim kotelny a podlahoveho vytapeni

Dobry den,chystam se na vymenu stavajiciho kotle viadrus u26 za dřevosplynovaci Atmos dokogen 25kW.Dum je novostavba vyzdena porfix plus š375 cm a polystyren 15cm, okna trojskla. Podlahove topeni všude,topime a obyvame zatim jen spodek 89m2.Po nabiti 2 nadrzi o obemu 1000 na 80 stupnu(teplomery mam jen uprostred nadrzi),posepnuti pokojoveho termostatu mam za cca 3hod kompletne vybite nadrze. Topeni spina pokojovy termostat a topny okruh ridi adex comfort 06 ten ridi cerpadlo grunfos(jede neustale),a tricrstny smešovaci ventil esbe.Vsupni teplota do podlahy je 40C-mín přes adex nejde nastavit.Dnes tu byl topenař a řikal ze cela kotelna je špatne zapojena. Davam nakres k nahlednuti prosim poradte zda je to dobře popřipade co upravit,nerad bych investoval dalši penize zbytečne.Přemyslim i o napojeni ekvitermni regulace.Dekuji Michal

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.