Odvětrání přes zeď

Rubriky:

Reklama
MN Martin None @martin.none před 6 roky16.03.2018 11:36:00
Odvětrání přes zeď

Ahoj, prosím o radu. Chystám se odvětrat koupelnu přes 60 cm zeď. Přisávání vzduchu bude v prostoru pod dveřmi (větrací mřížkou). Větrák bude automatický s hlídáním nastavené vlhkosti. Jde mi ale především o trubku přes zeď. V zimě bude zřejmě vznikat kondenzát. Ten bych zřejmě odváděl vyspádováním ven (klidně můžu nechat čouhat trubku ze zdi i metr). Nyní ale nevím, jestli mám trubku zaizolovat, nebo stačí, když tam bude vložená bez izolace. Nejsem si jist, jestli izolace na vzdálenost 60 cm nějak pomůže. A jak prosím řešit pronikání zimy v mrazech? Mám i koupené mechanické žaluzie (zde může nastat problém, že kondenzát zmrzne a žaluzie budou nepoužitelné) a přímo na větrák zpětnou klapku. Je toto řešení dostačující? Prosím o radu, jak to nejlépe udělat. Předem moc děkuju.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

59 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.