Skladba podlahy - sprchový kout

Reklama
VB Vojtech Bandola @vojtech.bandola před 6 roky19.03.2018 20:45:00
Skladba podlahy - sprchový kout

Dobrý den,

Už druhy den si lámu hlavu nad problémem, který musím vyřešit. Rozhodl jsem se zrekonstruovat panelákový byt svépomocí. Nicméně potřebuji poradit s koupelnou.

Jde mi o to že plánují mít sprchový kout bez vaničky nýbrž víceméně podlahu a v ni podlahový odtok. Tudíž musím zvýšit podlahu. Zároveň skrze podlahu tohoto koutu plánují vést odpad a vodu pro umyvadlo. Je mi jasné, ze musím zvýšit podlahu o cca 20cm. Teď akorát řeším skladbu. Nechci celých 20cm zalévat betonem kvůli zatížení podlahy. V tuto chvíli je na podlaze pouze hydroizolace. Napadlo mě, že bych na hydroizolaci položil podlahovy polystyren, ve kterém bych v drazkach vedl vodu/odpad a ten poté zálil betonem. Je toto řešení možné? Mám strach aby beton díky polystyrenu nepopraskal. Případně dá se to vyřešit jiným způsobem?

Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.