Přístupová cesta k pozemku souseda

Reklama
AA Adam Adam @adam.adam208 před 6 roky20.03.2018 06:51:00
Přístupová cesta k pozemku souseda

Dobry den,

Vlastnim prijezdovou cestu k sousedovymu domu a uz me prestalo bavit ho na mou cestu poustet zadarmo. On se honosi ze si po ceste muze jezdit jak se mu zlibi a kdyz ho tam nepustim soud mu zridi vecne bremeno i proti me vuli. Nejde mi o to delat naschvaly ale chtel bych od souseda financni nahradu a prispivani na provoz cesty. Jeste jedna vec cesta je v katastru nemovitosti zatim zapsana jako parcela orna puda.
Jelikoz budu zrizovat staveni parcely v okoli k teto ceste prilehle budu muset cestu kompletne vyspravit uvazuji i o vyasfaltovani, nynejsi stav sterkovy povrch.
jeste jeden dotaz> budu muset na teto parcele kopat pripojky (voda, kanalizace) a soused i tak bude mit nejaky cas utrum a to snad mohu...

dekuji za vas cas si precist muj prispevek ve kterem jsou urcite gram.chyby, za ty se omlouvam. Jeste jednou dekuji za odpoved.
S pozdravem
A.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.