Vzdálené ovládání přívodu vody do domu

Reklama
MS Michal Srna @michal.srna před 6 roky27.03.2018 21:51:00
Vzdálené ovládání přívodu vody do domu

Ahoj,

v garáži máme přívod vody do domu, na přívodní hadici je před i za vodoměrem pákový ventil. Rád bych ventil za vodoměrem (červený) nahradil elektricky ovládaným ventilem, který bych rád zapojil do WiFi zásuvky a mohl tak kdykoliv na dálku vypnout/otevřít přívod vody do domu. Napadá mě k řešení elektromagnetický ventil typu normálně otevřen a pokud bych zásuvku na dálku zapnul, ventil by přerušil přívod vody do domu. Problém je, že nevím jaký typ, rozměr ani model. V příloze posílám fotky současného rozvodu včetně změření průměru závitu před a za ventilem, do kterého je tento ventil zašroubován. Na fotkách je i délka současného pákového ventilu včetně označení.

Děkuji za radu zda je to vůbec dobrý nápad a případné doporučení ventilu. Ventil bych si poté necha vyměnit od nějakého vodoinstalatéra.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.