Jaky material pro zatepleni strechy pri nejmensi tloustce izolace

Rubriky:

Reklama
DM david mara @david.mara před 6 roky29.03.2018 10:36:00
Jaky material pro zatepleni strechy pri nejmensi tloustce izolace

Zdavim lidi, jaky byste doporucili zvolit material na zatepleni ocelove strechy ?. Problem je ze trosku bojuji s mistem v podkrovi ohledne pruchozi vysky, tudiz potreboval bych co nejmensi vrstvu izolace, idealne max 20 cm, jenze to se mi zda malo, idealne bych chtel 30cm (vice nez 30 mi prijde neekonomicke) ale tech 10 cm mi snizi pruchod v pulce podkrovi. Je nejaky cenove prijatelny material, ktery mi pri tloustce izolacecca 20cm odizoluje stejne dobre jako 30 cm mineralni vaty ?

Vyznat se v marketingovem chaosu je nemozne, na libive reci vyrobcu nelze dat a tak se ptam Vas jake zde mate prakticke zkusenosti ?

POkud zadny takovy material neexistuje, maximalne tam muzu narvat 26cm - 16 mezi krokve a 10cm pod krokve. Otazka je ..je mezi 20 a 26 cm vaty nejaky zasadni rozdil ? CHapou ze rozdil mezi 20 a 40cm uz bude, ale jak velky rozdil bude mezi 20 a 26 cm ?

Predem diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

33 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.