Reklamace

Rubriky:

Reklama
JV Jan Vymětal @jan.vymetal587 před 6 roky03.04.2018 18:00:00
Reklamace

Dobry den, chci se zeptat, resim uz treti reklamaci oken a dveri a chtel bych znat take jiny nazor nebo alespon radu jak postupovat ohledne reklamace....prvni reklamace byla docela vazna deformace oken, vyreseno tak ze prijeli delnici, vyndali listy, skla, okno vzali do auta a nejakym zpusobem to rovnali a z boku davali ocelovou pasovinu kterou sroubovali k ramum.Druha reklamace byla takova ze vymenily kridla oken jelikoz klidla byla zdeformovana tak ze uz zadne vyztuhy nepomohli, vchodove a belkonove dvere neresily, jsou pry v poradku ale i tak jsou zroucene a odstrilene od apolišt, protahuje nima a promrza prah u dveri, navic kdyz zavrete tak dvere jdou nahore a dole odtlacit az o jeden cm,takze jakoby vidite ven, panty jsou nakrivo a stale vice padaji ale pry je to v poradku, u balkonovych dveri z venku se krouti plast tak ze misto aby byli plasty slicovane v rovine, jeden z nich o pul cm presahuje pres druhy, navic jsem se dozvedel ze balkonove dvere jsou otocene o 180 stupnu vzuhu nohama jakoby, byla tomu upravena nejaka lista, kovani a jsou to takzvane balkonove dvere s nizkym prahem, ale jdou velice spatne otvirat, jelikoz je vse tezke nahore v podstate obracene a zatim, jde to dost tezce takze dostava na frak i klika ktera driv nebo pozdeji odejde, nebyli jsme vubec o tomto druhu otvirani informovani, jinak by jsme to pochopitelne nevzali.Rad bych slysel i jine nazory, dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.