Problémy s tarifem

Reklama
DB Denisa Blaková @denisa.blakova před 6 roky04.04.2018 20:53:00
Problémy s tarifem

Dobrý den,
prosím o radu. Koupili jsme a zrekonstruovali byt 2+1. Do bytu je přívod jen studené vody, ohřev a vytápění vlastní, původně zde bylo vytápění plynem. Vše jsme vzhledem k nízkým tepelným ztrátám předělali na ohřev bojlerem a vytápění přímotopy, indukční deska, elektrická trouba, pračka, sušička. Na ČEZu jsem se dlouho dopředu (v listopadu) informovali, podle nich se změnou jističe a tarifu nebude problém.
Nicméně teď jsme o změnu zažádali a podle nich je rozvodná skříň tak malá, že se do ní nevleze ani trojfázový jistič, natož spínač HDO. Dali nám tedy jednofázový 25 A.
Bojler který máme koupený má vlastní HDO spínač, je to bojler z Dražic, s funkcí SMART. U něj se píše, že před ním ani spínač HDO být nesmí, ale jak tedy dostanu levnější proud, když nebudu mít spínač HDO?

Nevíte někdo moc prosím jak situaci řešit.


Bojím se vysokého účtu za elektřinu pokud nedostaneme dvojtarif a bojím se i vyhazování jističe vzhledem k odběru spotřebičů.


Za všechny rady mockrát děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.