Odvětrání podlahy a zdí u starého domu

Rubriky:

Reklama
SL Steww Lobri @steww.lobri před 6 roky11.04.2018 10:13:00
Odvětrání podlahy a zdí u starého domu

Ahoj. Prosím o prohlédnutí nákresu i zvoleného postupu.
1. odkopání vnitřních podlah a zeminy do hloubky 40cm a zahodit štěrkovým podsypem cca 20 cm. Do podsypu instalovat dle nákresu drenážní roury 100mm, které byly vyvedeny ze všech místností do středu domu a odtud svislým svodem (kanalizační roura) na střechu(dva oddělené komíny), ukončeno větrací hlavicí. Jeden konec bude ustit těsně nad chodníkem před domem opatřený kovovou sítí proti hlodavcům a druhý konec do trubky: kominu..Tím by měla být zajištena cirkulaci vzduchu. Na štěrku je pak beton, na betonu hyroizolace, pak tepelná izolace (polystyren?) a podlaha. Barák byl podřezaný tak nějak v 60. letech, Vyvedení odvětrání na fasádu (bez použití ,,kominoveho,, odtahu v úrovni odvětrávané podlahy prý nemá s hlediska proudění smysl, pouze ochlazuje podlahu. Zajímá mě, jestli mnou zvolená trasa drenážních hadic je správná a systém tak bude fungovat. Předem velice děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.