zapojení bojleru

Reklama
LK Láďa Kochlöffel @lada.kochloffel před 6 roky12.04.2018 13:28:00
zapojení bojleru

Zdravím,měl jsem doma před týdnem elektrikáře na zapojení novejch jističu "předtím tady byli takové ty černé,staré" . Zapojil nám bojler na noční proud a šel.Jenže takový ten spínač co je na zdi a od něj vedou dráty do bojleru,tak ten svítí stále a jak trochu odebereme z bojleru vodu,hned se rozsvítí a hřeje "to brzo skrachujem na elektrice".Máme klasický noční proud co se spouští několikrát denně.Volal jsem mu,že je někde chyba,že bojler pomalu běží stále,i na běžný proud a on mi odpověděl,že je to normální,že u těhle starých bytových baráku,je nějaky modem HDD nebo HDO "už nevím přesně jak to jmenoval" někde dole a do bytu se to posílá po nule. Koukal jsem u hlavního jističe co mam u dveří na chodbě,tak tam mam opravdu jen hodiny s dvěma odečty na proud.Že když je potřeba,ohřeje i z normálního proudu i z nočního.Nějak se mi to nezdá :( Nevíte podle fotek někdo co stím? Který odpojit jen aby mi šel noční proud do bojleru. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.