Thermistor pro TMK SP 100W

Rubriky:

Reklama
EG Envelope Generator @envelope.generator před 6 roky16.04.2018 08:12:00
Thermistor pro TMK SP 100W

Zdravím,
nedopatřením jsem si vytrhl a zničil termistor od termostatu TMK SP 100W. Na kabelu mi zůstaly připájené "nožičky" a na termistoru to už není kam naletovat. Čidlo bylo součástí dodávky a výrobce nikde neuvádí jeho typ. Termistor uvnitř trubičky, byl tak malý, že na něm nebylo vidět žádné označení. Prostě malé černé smetíčko.

Nevíte prosím někdo jaký termistor by tam měl být? Případně jaké jsou nejběžnější hodnoty, používané v těchto čidlech? Objednal bych různé a vyzkoušel loterii.

Jedná se o řízení oběhového čerpadla pro krbovou vložku. Originál čidla k různým kotlům jsem našel, ale jednak nemusí být vhodná, a druhak 500,-kč za komplet versus 15,- kč za termistor mě vede spíš na cestu opravy.


http://www.tmk.com.pl/cs/vyrobky/ridici-…

Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.