Utopené ztracené bednění

Rubriky:

Reklama
SZ Sabina Zedníková @sabina.zednikova před 6 roky19.04.2018 14:32:00
Utopené ztracené bednění

Dobrý den, moc prosím o radu ohledně ztraceného bednění. Máme svažitý pozemek, nevěděli jsme jak moc, cca na šířku domu (obdélník - delší strana) převýšení 1,2 m na 15 metrech. Bohužel se nám a bagristovi podařilo pozemek pod ornicí nesrovnat. Ono to nešlo opticky vidět, že to je až tak moc. Takže jsme to zjistili až po návštěvě geodeta a to už jsme měli všude kolíky, nakreslené čáry, lavičky atd. A navíc objednaný druhý bagr na pásy. Ten to vykopal, my pak vylili betonem. V tuto chvíli máme pásy vylity tak, že ve spodním pravém rohu jsme s betonem v úrovni terénu a v  levém horním cca 1,8 m pod terénem. Pozítří budeme klást ztracené bednění celkem ve 4 řadách, ale v tom levém horním rohu se nedostaneme nad terén. Jak to pak co nejefektivněji vyřešit. Vím, že jsme to pokazili už na začátku. Spíš mi jde o to, zda to pak vybetonovat a střed desky vykopat (urovnat) až po betonu nebo ještě předtím (tady se bojím hlíny - z bednění už ji pak nedostaneme). Děkuji moc za rady a poznatky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.