Málo voddy v bojleru

Rubriky:

Reklama
DD Dagmar Dvořáková @dagmar.dvorakova před 6 roky24.04.2018 22:55:00
Málo voddy v bojleru

Zdravím všechny a prosím o pomoc. Asi 14 dní zpět nám začal blbnout tlak vody. Z kohoutku voda více prskala než tekla, při sprchování trvalo, než se namixovala správná teplota a z ničeho nic kolísala teplota vody při tomto sprchování, pak zase prskala atd. Posléze jsme zjistili, že někde u čerpadla (domácí vodárna) bylo něco volného a nasávalo to vzduch. Přítel toto opravil, voda již neprská, ovšem po každém odběru vody slyším z bojleru jak voda do něj pomalu přitéká. Do té doby jsem to nikdy neslyšela. Ovšem zaráží mě zvuk, který z bojleru slyším - takový dutý, jako by byl bojler poloprázdný. Neumím to dobře vysvětlit, ale myslím si, že když byl bojler zavzdušněný, tak tam dotékalo málo vody a už ta hladina zůstala nízká. Chlap se se mnou nechce bavit, prý mám divné uši. Teď, když už voda neprská, tak se třeba jen osprchuji a ukazatel už ukazuje ručičkou v modrém poli. Můžete mi poradit, jak bych tam znovu mohla dopustit vodu doplna? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.