ŘAD, STUDNA, DEŠŤOVKA

Reklama
LK Lucie Kratochvilova @lucie.kratochvilova před 6 roky15.05.2018 09:47:00
ŘAD, STUDNA, DEŠŤOVKA

Dobrý den, v novostavbě mám zájem využít všechny dostupné zdroje vody- dešťovou z akumulační nádrže (11m3), studniční, řad. Ráda bych se zeptala na možné varianty. Prozatím zvažujeme dvojí rozvody- kuchyně+sprcha+umyvadla+praní z ŘADU; WC+KEMPRy+zálivka z retenční nádrže na dešťovou vodu a doplňování retenční nádrže ze studny v době sucha, event.možnost napojení i na ŘAD. Do budoucna bychom se ale chtěli zároveň připravit na možnost rozvodu studniční vody do celého domu. Nejsem si jistá jak vše napojit aby to splňovalo všechny normy týkající se nemísení pitné vody a taky aby to bylo co nejmíň poruchové a nejmíň nákladné. Máme problém s absenci technické místnosti. V rámci programu dešťovka jsem narazila na možnost automatických řídících systémů, domácích vodáren, apod. Kromě ekonomického hlediska nás zajíma i ekologické (do čehoz se počítají i odpad z použitích čerpadel a řídících jednotek). Bohužel jsme trochu v časovém presu, neznáme projektanta který by nám v tom rychle poradil.
Děkuji za případné tipy.
L.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.