SB vs SBC lepidlo

Rubriky:

Reklama
SB vs SBC lepidlo

Dobrý den,
stavím patrový RD, 30 cm heluz P15 na lepidlo. Vybral jsem celoplošné SBC, od nanášení válcem me zkušenosti jiných odradili, takže se cihly namáčeli v "kaši" lepidla SBC. Lepidlo bylou pouze na žebrech, ale zase vydatněji než 1 mm.

Tak jsem udělal 4 řady, pak čtu že SBC by se namáčet nemělo, že pouze válec. Jaké jsou pro to relevantní důvody? Je - li lepidla dost, nevadí že je pouze na žebrech, nebo ano? Jakou má lepidlo funkci na dutinách? Však tam nic nespojuje.

Celkem bych rád zůstal u toho namáčení, jestli mě od toho neodradíte...kdyý za cihlu zaberu tak pěkně drží, tak v čem je problém.

málokomu se prý u scd malty podaří namíchat konzistenci tak aby nepropadala, to už mi přijde lepší to pořádně namočit.

Díky za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.