stavba rodinného domu ale z čeho?????

Rubriky:

Reklama
Milan Švaříček @milan.svaricek před 6 roky25.05.2018 20:07:00
stavba rodinného domu ale z čeho?????

Dobrý den, máte hotový projekt na dům který je zatím dle plánu stavěn z 300mm heluz+200mm zateplení vatou do rastru. Co myslíte že je lepší, stavět takto, a nebo dát cihlu šíře 500mm bez zateplení, popřípadě jakou? Dům bude zvenku z velké části obložen dřevem s odvětrávanou mezerou. Jde mi hlavně o parametry a cenu. Chci aby dům dobře izoloval, ale aby nebyl interiér v letním období přehříván- aby měl dům schopnost akumulace. Dům bude mít sedlovou střechu s dvěma vikýři do obytných pokojů, střecha zaizolovaná 160mm PUR panely. Jaké bude mít parametry 300mm cihla + 200mm vata nebo 500m například heluz nebo porotherm klasický bez vnitřní izolace, a nebo třeba 500mm ytong nebo porfix? Děkuji Všem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

41 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.