Pokládka podlahy vinyl click a podložky

Reklama
PM Petr Musil @petr.musil731 před 6 roky28.05.2018 10:03:00
Pokládka podlahy vinyl click a podložky

Dobrý den,

rád bych se poradil ohledně pokládky vinylové podlahy click systém, přesněji podložky pod ní. Jako podložku pod vinylovou podlahu zvolili podlaháři podložku DreamTec+ (odkaz na podložku např. https://www.google.com/search?rls=com.mi… Vzhledem k tomu, že jeden balík podlahy byl chybný, nemohli podlaháři pokládku dokončit. Díky tomu jsem si mohl prohlédnout, jakým způsobem podložku pod podlahou položili. Zjistil jsem, že mezi jednotlivými díly podložky nechali cca 3 mm mezery. Ve videonávodech (k různým druhům podložek) však téměř vždy apelují, aby byly jednotlivé díly podložky slepeny k sobě kvůli zamezení jejich pohybu. Máte s tím někdo zkušenost?

Mně se to příliš nelíbí, neboť jednou z funkcí podložky je to, že má zabraňovat pronikání vlhkosti, což logicky ve vynechaných místech nesplní. Podlaháři (kteří dělali pokládku) mi řekli, že 3 mm mezery nemají na funkčnost žádný vliv. Jelikož s tím nemám zkušenosti, rád bych se utvrdil v tom, zda je nechat podlahu předělat, či nikoliv.

Ukázku pokládky přikládám ve fotodokumentaci.

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.