Kolik budu platit?

Reklama
JH Jozef Homola @jozef.homola562 před 6 roky11.06.2018 17:42:00
Kolik budu platit?

Dal jsem pokyn novému dodavateli el. energie aby udělal vše potřebné. Podle informací mne slíbil úsporu asi 1300 Kč oproti poslední platbě. Právě běží lhůta 3 měsíců a upozornil mne, že mne bude dosavadní poskytovatel kontaktovat (měli pravdu už mne kontaktoval) ale abych nereagoval.
Nicméně mne zvědavost nedá abych se zeptal někoho ochotného jestli je schopen vypočítat kolik podle nové nabídky od původního dodavatele bych platil při hypotetické spotřebě 1,620 MWH. Mám s tím problémy a jak je vidět z přiložené fotky, je problém vtéto republice jednotně nazvat stejné položky. Přiznám se, že neznám přesný význam názvů a ani se tím nehodlám zabývat a studovat v nějakých předpisech nebo zákonech. Jsem zvědav jak by ta " Klasik individuální nabídka" dopadla. Jak je vidět najednou je ochoten dodavatel slevit. Jak to, že to nanabídl dříve? Bude to možná poučné i pro mnohé jiné. Děkuji předem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.