Reklamace vinylové podlahy?

Reklama
AR Arnošt Raab @arnost.raab před 6 roky18.06.2018 08:02:00
Reklamace vinylové podlahy?

Zdravím, půjdu rovnou k věci. Dodělali mi vinylovou podlahu z lepených dílců. Udělali to docela rychle, takže jsem neměl nějak extra možnost po nich něco v průběhu kontrolovat. Zarazilo mne tedy už to, že první co udělali před litím nivelačky, tak mi odřízli po bokách nivelační pásku, která zůstala nalepená po lití anhydritu. Teď zpětně je mi asi jasné proč. Nivelačky tam dali asi jen tolik, aby se vyhladil povrch, ale s nějakou rovinou si firma příliš hlavu nelámala. Takže teď jsem to prošel a po přiložení hliníkové dvoumetrové latě jsou tam běžně místa, kdy mi jeden konec latě zůstává ve vzduchu...běžně půl cm. Stalo se i to, že v průběhu lití nivelačky se jim rozbilo míchadlo, nivelačku, kterou měli částečně rozlitou, tak seškrábali vždy k prahu místnosti. Na dotaz, jestli to nebude problém mi sdělili, že se to přelije a přebrousí a že to bude OK, bohužel to je hrozně vidět, je to tam jak vlnobití. Dále na dotaz, proč nemají vylitou nivelačku až k rohu místtnosti, tak prý tam je to vždy zvedlé, že to pak přebrousí a lepidlem dodělají. Naprosto běžně jsou kraje křivě nalepené.....některé dílce nejsou vůbec přilepené. Rukou jsem je klidně oddělal a pod tím ani kousek lepidla. Nebo lepidlo tam je, ale ten díl do něj vůbec nedosedl nebo minimálně. Tam, kde budou obložky se na to naprosto vykašlali, klidně tam nechali podlahu hrbatou....šak co, ona to zakryje lišta nebo obložka dveří, ale že ta obložka bude třeba několik mm v luftu, to je asi nezajímá.

Na druhou stranu, všechny díly vypadají správně k sobě přiložené, nejsou mezi nimi náznaky mezírek, ale je to evidentně špatně znivelované.

Tak, teď, co s tím....nebyl jsem nikdy za extra tvrďáka, nad některými věcmi jsem na stavbě mávl rukou, ale to prostě u podlahy udělat nechci. Na druhou stranu je mi jasné, že 110 m2 vinylu vytrhat a udělat celé znovu bude docela zajímavý dojednat.

Zatím jsem jim nezaplatil ani korunu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.