Parozabrána ve SDK stropě koupelny

Reklama
VS Vladimir Starec @vladimir.starec před 6 roky22.06.2018 16:22:00
Parozabrána ve SDK stropě koupelny

Zdravím všechny,

ve starém domě (>150 let) potřebuji realizovat SDK strop koupelny v podkroví. Momentálně mám mezi kleštinami, které budou vidět v interiéru namontované profily a na nich zelený SDK. Sádrokarton tedy netvoří jednolitou desku,ale okolo trámů je je tam z mého laického pohledu riziko průniku vodních par. Nad strop mám na stejné kleštiny v plánu položit distanční hranoly. Prostor mezi hranoly vyplnit vatou a na hranoly osb desky, které vytvoří plochu na nouzové přespání na matraci, spíše úložné prostory. Tento prostor je vytápěný a bude součástí jiného pokoje. Vata má mít čistě akustickou funkci, nikoliv tepelně izolační.

Mám na SDK a přes trámy položit parotěsnou fólii? Jak jinak než vatou řešit problém akustické izolace? V koupelně bude ventilátor...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.