Vodovodní trubka skrz chráničku v základech

Reklama
LH Lukáš Hofman @lukas.hofman před 6 roky25.06.2018 16:03:00
Vodovodní trubka skrz chráničku v základech

Pěkný den,
prosím, jak nejlépe a nejjednodušeji prostrčit vodovodní trubku 32mm (klasická podzemní plastová ta tužší) skrz kopoflex chráničku 75mm, kterou mám již připravenou skrz hotovou základovou desku? Délka cesty je cca 7m a nevede moc rovně. Vede nejdříve dolů pod beton, pak se stáčí do vodorovna a pak po chvíli jde zas dolů a jde až pod základový pas, kde je podhrab a pak se vrací nahoru už mimo dům. Zatím víme jen, že je dobré ji namazat, na jedné straně udělat nějakou bambuli, aby se nám ostrou hranou nezasekla, a že je dobré udělat na začátku díru a tou prostrčit provázek a jeden člověk musí tahat a druhý tlačit. Není ještě nějaká lepší metoda? Nebo něco, co by ještě pomohlo? Čím mazat? Z čeho udělat tu bambuli, jaký provázek použít, aby nepraskl apod. Díky moc!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.