Solkové lišty po pokládce PVC v paneláku

Reklama
VB Václav Burýšek @vaclav.burysek před 6 roky04.07.2018 23:23:00
Solkové lišty po pokládce PVC v paneláku

Dobrý den, nechal jsem si od jedné celkem velké firmy položit PVC v metráži. Byl jsem u lití stěrky i následné pokládky PVC. Potud vše OK. Před montáží soklových lišt jsem musel odejít. Když jsem se vrátil, nevěřil jsem vlastním očím. Lišty nalepené na Mamuta který neudržel nerovnost panelákových stěn, Rohy a kouty špatně nařezané stejně jako délky lišt. Řekl jsem, že takto ne, načež mi odpovědí bylo, že vše se přetmelí akrylem. To jsem odmítl a požadoval montáž lišt na systémové klipsy, bez lepení Mamutem, a akryl v rozích a koutech jsem odmítl úplně. (Za 14 dní bude vše přetmelené šedé, až černé od špíny, která se do něj zažere).
Lišty jsem odmítl převzít, a od té doby si s firmou píšu. Firma tvrdí, že vše je OK a montáž i kvalita práce je správná. Dokonce mám pocit, že ja na odvedenou práci hrdá!!!
Koukněte, prosím, na fotky a řekněte co s tím a jak dohnat firmu k pořádně odvedené práci.

Děkuji za Váš čas.

Vašek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.