Vyspádování terasy

Reklama
PR Pavel Richter @pavel.richter534 před 6 roky09.07.2018 12:29:00
Vyspádování terasy

Dobrý den,

řešíme teď problém ohledně terasy. U domu jsme udělali základy do nezámrzné hloubky, vylili betonem a pak se nahoru daly dvě řady ztraceného bednění, kompletně proarmované.
Jelikož je terasa nadzemní, vnitřek jsem vysypal navážkou (jíl, opuka, hlína) a ujezdil vibrační deskou. Příští týden mi přijde ještě firma s těžkou vibrační deskou a vysype se tam cca 20 cm štěrku (16-32 mm).
Teď ale řeším, zda se držet původního plánu dát na tento štěrk ještě ten jemný a na to položit betonovou dlažbu o výšce 5 cm a nebo udělat betonovou desku a na to buď kamenný koberec Piedra a nebo normální dlažbu.
Problém je, že terasa není vyspádovaná. Příští rok tedy na ní přijde zastřešení, takže když bude pršet bude tam trošku vody. Jen se prostě bojím, aby to neteklo mezi dům a terasu. Mezi fasádou a ZB je současně mezera asi 7 cm, takže nejde moc dobetonovávat asi desku se spádem, protože její šířka jsou 4m.
Pokud se to terasa použije jako původně plánovaná bez betonové desky, trochu se obávám, že si stejně ta navážka postupně sedne.
Můžete kdyžtak poradit jak postupovat?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.