Podlozi terasy vs opreni o dum

Reklama
PH Pavel Hanzlik @pavel.hanzlik619 před 5 roky10.07.2018 08:55:00
Podlozi terasy vs opreni o dum

Dobry den. Pripravuji se na stavbu terasy (wpc, takze prkno + hranol polozene na zhutnenem vyspadovanem podlozi - sterku).

Loze terasy bude ohranicene obrubniky (vyskove kopirujici spad terasy, takze sterk bude na jejich horni hrane).

problem je, ze vyskove cela konstrukce vychazi tak, ze sterkove loze bude zacinat jeste NAD urovni venkovniho zatepleni domu = polystyrenu. Nyni to od pozadovane vysky terasy k spodni hrane zatepleni je 18 cm. Prkno 3.2 cm, hranol 3 cm, i kdybych hranoly dal na dlazdice (napriklad kostky zamkove dlazby) je to 6 cm, tzn porad mi tam cca 6 cm vychazi ze by sterkove loze se "opiralo" o polysyren. Viz prilozena fotka aktualni situace (ten aktualni schudek z obrubniku a zamkovky samozrejme zmizi, ale vyskove urcuje vysku terasy...)

otazka je - a asi si sam odpovim - oprit sterk (navic ktery bude hutneny vibracni deskou) o polysyren - to je blbost co? Takze alespon mezi sterk a polystyren dat obrubnik ... at ten polystyren aspon trochu dycha?

dik za nazory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.