Vícepráce při zateplpvání fasády

Rubriky:

Reklama
JD Jarda Darda @jarda.darda před 6 roky17.07.2018 18:26:00
Vícepráce při zateplpvání fasády

Stavební firma mi zatepluje větší rodinný dům 160 mm šedým polystyrenem a přišli na to, že mám na domu křivé zdi, jak svisle k zemi (na 10m výšky dům letí o 4 cm), tak zdi navazující na sebe nejsou kolmé (taky asi o 4 cm na té délce).
Chtěl bych se zeptat, zda je normální, vyfakturovat vícepráci "vyrovnání a podlepení fasády" a to cca 350 kč/m2 což je při 80m2 přesně 28tis kč. Ve slmouvě máme fixně danou cenu za zhotovéní zateplené fasády cca 600tis kč a to bez rozpoložkování. Prostě "za to Vám to uděláme" nabídka.
Jak se mám stavět k takovémuto údajně vícenákladu? Předem mě na možnou nerovnost a tudíž možný výdaj firma neupozornila. Neměli s tím počítat, když mi takto jednotkově fasádu naceňovali?
Jak si na tom právně stojím, odmítnu-li vystavenou fakturu na vícepráci zaplatit s odůvodněním, že mi nabídli udělat kompletní zateplenou fasádu za jednotkovou smluvenou cenu a tak že to máme ve smlouvě?
Jak to chodí ve světě víceprací? Díky za vaše názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.