Domácí vodárna - pravidelný pokles vody, spodního tlaku

MJ Martin Jelínek @martin.jelinek051 před 6 roky18.07.2018 10:45:00
Domácí vodárna - pravidelný pokles vody, spodního tlaku

Dobrý den,

potřeboval bych radu, mám vrt 27m, nové čerpadlo, expanzní nádrž 80l. Stává se mi, že přesně po jedna a půl měsíci dojde k poklesu spodního spínacího tlaku (nyní ze 2 bar na 1,5) a doba mezi sepnutími je výrazně kratší, čerpadlo najednou načerpá pouze 6l vody místo původních 20l, což je na 80l nádrž málo. Se studnařem jsme zkoušeli napěnovat těsnění, jestli neuchází někde vzduch, ale marně, i tak jsme vyměnili těsnící soustavu u budíku, ale problém se stejně vrátil. Když znovu nafoukám nádrž, tak mi to přijde lepší. Člověk to ale nemůže řešit každý měsíc, studnař, co nám tu nádobu do baráku instaloval, je už také z toho jelen. Byl bych moc rád za všechny vaše nápady, třeba se dopracujem k výsledku.

Díky. Zdraví Martin

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.