Trámový strop s překládanými prkny - problém

Reklama
Trámový strop s překládanými prkny - problém

Dobrý den, stavíme RD kde bude trámový strop a na něm překládaná nesámovaná prkna . V podkroví na tomto stropě bude koupelna a tři pokoje. Vyloučil jsem podlahové topení zalité betonem, vyloučil jsem i podlahové topení do podlahy , protože v přízemí bude vytápěná podlaha cca 75m2 . Takže topení vyřešíme nízkoteplotními radiátory....ale řeším problém a to je koupelna v podkroví a příčky v podkroví. Máme stále nakreslené od architekta zděné příčky, ale řekl mi známej že je to hloupost mít na dřevěném stropě zděné příčky. Nechci dávat sádrokarton,tak použiju nějaké dřevěné deskové materiály a dovnitř izolaci, ale jak by jste udělali koupelnu? Podlahu normálně vylit beton na tu dřevěnou podlahu třeba včetně kari sítě a do nějaké folie? A co příčku? Sádroš aby tam mohly bát obklady nebo to lze dělat i jinak? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.