Vyrovnání zapuštěné podlahy byt. jádra s okolní podlahou

Reklama
Vyrovnání zapuštěné podlahy byt. jádra s okolní podlahou

Dobrý den,
po demontáži umakartového bytového jádra zůstala v místě koupelny a toalety zapuštěná podlaha do hloubky cca 3 cm o rozměru 1,7x2,52 m a nyní potřebuji vyrovnat toto zapuštění do výšky okolní podlahy.

Podle rad které jsem dostal mám rozmyšleno, že nejvhodnější bude vše dobře očistit, řádně napenetrovat a použít nízkozrnitý betonový potěr (např. Weber.bat CZ 420 se zrnitostí 4 mm, 20 MPa - https://www.hornbach.cz/shop/Betonovy-po… )

Mám však obavu, aby se takto vytvořená deska neodtrhla, a na toto jsem dostal radu, že po penetraci použít na celou plochu flexibilní lepidlo, rozetřít jej zubovou stěrkou a po zavadnutí lepidla zalít potěrem.
Nejsem si tímto řešením (použitím lepidla) jistý, avšak jeví se mi jako rozumné. Navrhovali byste jiné řešení, nebo je toto vpořádku?

Děkuji za odpovědi,
Kamil

Pozn.: na takto vytvořené podlaze bude stát jedna příčka a část další příčky z Ytong 75 mm do výšky 2,6 m. Dále bude na této podlaze dlažba a vana s obezdívkou.
Jedná se o byt v panelovém domě.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.