Vlhkost sklep - betonová jímka

Rubriky:

Reklama
JA Jirka Ambroz @jirka.ambroz před 5 roky29.07.2018 14:00:00
Vlhkost sklep - betonová jímka

Dobrý den,
prosím o radu. S ženou jsme koupili betonovou jimku o objemu 16m3, kterou jsme zakopali, udělali vstup poklopem o rozměrech 1.5x1.5 osazeny větracím hřibem, vnitřek oblozili dlažbou.

Odjeli jsme se ženou na týden na dovolenou a sklep zavřeli. Po návratu z dovolené jsem sklep otevřel, ze budu dále pracovat na odkladech a nalezl vlhké spodní rohy a v nejnižším bodě byla louže.
Dále pak jsem nalezl zapomenutý 15L kybl plný vody, který jsem tam zapomněl(Před dovolenou jsem tam vytíral a kybl nevylil).

Mám tedy dotaz. Došlo ve sklepě ke kondenzaci vlhkosti a měl bych ji řešit nebo došlo k vypařování vody z kyble? Je reálné, aby díky kýblu se udělal louže?

Sklep je pořad v procesu dokončení a tak je více času otevřen a vetra se v něm, ale až ho zavru, nerad bych z nej měl bazén :)

Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.