Chtěl bych začít chladit chodbu v prvním patře jelikož mám černou střechu a v těhlech vedrech je tam nesnesitelně. Když počítám plochu chodby i se schodištěm je její rozměr cca 21m2. Našel jsem si tento test , kde píšou, že by měla do 25m2 stačit klimatizace o výkonu 2,5kW , ale já bych asi zvolil výkonější vzhledem k tomu že chladný vzduch by mohl klesat přes schodiště do prvního patra kde je celkem příjemně a navíc v prvním patře by byli otevřeny některé dveře. Vv tom testu jsou modely které se u nás moc neprodávají.
https://www.dtest.cz/clanek-6730/test-kl…
Dobrý den, už je to sice starší příspěvek, ale přeci jen bych tu rád napsal názor. Klimatizace s dostatečným…
před 4 roky
Pane Bárto, máte už nějaké praktické zkušenosti? Vychladíte i místnosti, nebo studený vzduch jde po schodišti dolů?
před 4 roky
Ale na obrázku jsou dvě místnosti vedle sebe takže chladný vzduch nemá kam unikat a p. Bárta píše o schodišti takže je…
před 6 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení